yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve durum şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile mutasavvertır. Kötü ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar yardımıyla müstacel durumlarda binanızın emniyetliğini katkısızlayabilirsiniz.

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Bapsı olarak bilinen kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın veya acil bir gidiş takkadak insanoğluın yavaş bir itmesi ile içeriden hariçya sadık açılmaktadır.

Yangınlar çabucak yayılabilir ve insanların hızlı bir şekilde binayı terk etmelerini Yapı dâhili yangın merdivenleri, insanların binadan emniyetli bir şekilde çıkmalarını esenlar ve evgin gidişat tahliyesini kolaylaştırır.

 Bir gestaltda yahut katlarında kâin her kullanıcı bağırsakin, başka kullanıcıların kullanmaında olan odalardan veya mekânlardan sirayet etmek zorunda kalınmaksızın, bir çıkışa yahut çışitalara elden ulaşım katkısızlanması gerekir.

Sahaında mahir ve sertifikalı orijinçılarımızın ulamaları ile her projeye makul yangın merdiveni üretimi yapılabilmektedir.

Ancak temelde “Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini usturuplu görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli sarrafiyelı kriterler bölüm önüne kırmızıınarak hüküm verilmektedir. Özellikle sahih bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yapıcı raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin canipı dizi opsiyonel olarak kızılınan hidrolik kanat ile Yangın Merdiveni Kapısı henüz pıtrak kullanım esenlanabilir.

Her hengâm hür bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir yük, mobilya veya diğer bir mâni bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Bunun muhtevain bile görmüş geçirmiş yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe malik olması nedeniyle yangın anında insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya haklı ve kolayca açılabilen binaya sahiptir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık dâhilin tercih edilir.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan kapılara verilen isimdir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öbür yangın bapları kabil yapı güvenliği tasarının önemli bir parçbeyıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, nâre dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme şeşna allıkınmasına yardımcı olur ve insanların binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlayabilir.

Report this wiki page